MASSAGE
S1 s2 s3

MASSAGE

Massagetherapie, geef aandacht aan je lichaam. Wees zuinig op je lichaam, geef het de zorg die het verdient. Je mag er immers je hele leven mee doen


Massage, inmiddels al lang geen luxe meer. Juist door de hectiek waar je dagelijks mee te maken kunt hebben kan spanning zich onbewust opstapelen in je lichaam. Het aantal prikkels en indrukken die dagelijks op je af komen is onvoorstelbaar. Je begrijpt dat ons systeem dan ook veel te verduren krijgt en hoe jij hiermee om gaat is aan jou.


Massage is van oudsher al een manier om te helen. En zelf doe je hier waarschijnlijk onbewust al aan. Want wat doe je als je je stoot? Dan leg je je handen op de zere plek waardoor je al een vorm van heling aan jezelf geeft. Aandacht geven, aanraking en contact maken. Het lijkt soms zo eenvoudig en simpel terwijl de uitwerking zo bijzonder kan zijn.


Life is Being Touched

Mijn stelling die al jaren op mijn visitekaartjes en website staat. Leven is (aan)geraakt worden. In welke vorm dan ook. Je doet allerlei ervaringen op gedurende je leven. Ervaringen waar je door geraakt kunt worden. Die je pijn kunnen doen, je kunnen kwetsen of gewoon blij maken. In het eerste geval is een natuurlijke reactie dat je je terug trekt, dat je onbewust spanning opbouwt. Niet alleen fysiek maar ook op andere niveaus, emotioneel of mentaal waardoor je op een gegeven moment letterlijk kunt vastlopen. Massage of massagetherapie kan dan een mogelijkheid zijn om dat wat vast zit los te maken waardoor je weer ruimte krijgt.


Kies je voor een bepaalde massagevorm dan kan ik gedurende de sessie alsnog elementen van andere vormen toevoegen. Ik volg hierin mijn gevoel en kan dit niet van te voren aangeven. Het is iets wat gewoon gebeurd.


Massagevormen bij YourInnergy


Thaise yogamassage


60 – 90 – 120 minuten – gekleed in makkelijk zittende kleding op een mat

Combinatie van toepassen van druk, acupressuur (drukpunten) en stek geven. Activerend en Ontspannend.


Massagetherapie


30 – 60 minuten – op een massagetafel en vaak met olie

Combinatie van verschillende technieken waaronder: triggerpointbehandeling – deep tissue – cupping – bindweefsel


Ontspanningsmassage


30 – 60 – 90 minuten – met olie op een massagetafel

Massage ter ontspanning, met aanpak van eventueel aanwezige spanningsgebieden of spierknopen


Intuïtieve massage


60 – 90 minuten – met olie op een massagetafel

Zachte helende massage waarbij jouw lichaam mijn ‘routekaart’ is


Massage bij kanker


Zachte massage ter ontspanning. De tijdsduur is altijd aangepast aan de situatie van wat op dat moment mogelijk is.

Toestemming van je (huis)arts geadviseerd!


Stoelmassage


30 minuten

Over de kleding heen, met name aandacht voor (klachten aan) nek, schouders en rug. Je zit op een speciale stoelmassagestoel.


Access Bars


60 minuten

Over de kleding heen. De Access Bars zijn punten op het hoofd die staan voor bepaalde thema’s in ons leven. Het aanraken van deze 32 Bars (energiepunten) zorgt voor ontlading van belemmerende gedachten over deze thema’s.


NEEM CONTACT OP

Adres:
Zutphensestraat 22A
6971 EN  Brummen
Email sturen, klik hier >>
Telefoon: 06 – 181 377 32

SESSIES ZIJN ALLEEN OP AFSPRAAK

Een afspraak maak je het best door een bericht te sturen via:
– signal – whatsapp (06 – 181 377 32)
mail

Logo-YourInnergy
Copyright© YourInnergy