Over Astrid

Over Astrid


Als geen ander weet ik hoe het is om vast te zitten in bepaalde – achteraf gezien – belemmerende gedachten en patronen. Ik weet hoe het is om in een burn-out te komen en om het roer helemaal om te gooien. Ik ken eenzaamheid in een relatie en hoe het is om de verbinding met jezelf kwijt te zijn. Blijkbaar moest ik eerst door allerlei – soms heel diepe – dalen om te komen waar ik nu ben. Mijn ontwikkeling was een pad met ups en downs en als ik had geweten wat ik nu weet had ik het misschien heel anders gedaan. Ik weet nu dat ellenlange gesprekken niet persé nodig zijn en dat het opruimen van blokkades heel snel en gemakkelijk kan gaan.

Toeval of niet, in 2007 startte ik met mijn eigen bedrijf. Toen nog naast een baan en onder een andere naam. Kort daarna werd de naam gewijzigd in YourInnergy; een vrije vertaling van Jouw Innerlijke Energie, met een kleine draai naar het Engels omdat ik dat beter vind klinken.

In het begin gaf ik vooral Thaise yogamassage, een prachtige massagevorm die zowel ontspannend als activerend werkt. Inmiddels is het aanbod uitgebreid met andere diensten. Zo ga ik graag met iemand aan de slag om naast een symptoom ook een eventuele onderliggend ‘probleem’ op te ruimen.

Door mijn eigen ervaringen ben ik het leven gaan zien als een grote reis waarin ik ervaringen mag opdoen. Hierbij is het vaak zo dat mooie herinneringen gekoesterd worden terwijl nare of vervelende herinneringen weggestopt worden. Vroeg of laat kun je last krijgen van dat wat weggestopt is omdat er een verstopping is ontstaan. Verstoppingen geven vrijwel altijd een verminderde doorstroming. In dit geval van (levens)energie waardoor je te maken kunt krijgen met allerlei klachten.

Mijn benadering is holistisch wat wil zeggen dat lichaam en geest één zijn. Beide zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ben je in balans dan zul lichamelijk en geestelijk optimaal functioneren. Voel je je echter niet zo lekker dan zal dat effect hebben op je geest. Andersom werkt het net zo. Zit je veel ‘in je hoofd’ dan kun je op termijn last krijgen van hoofdpijn, gevoeligheid in het lijf of anderszins.

Zoals eerder geschreven weet ik uit eigen ervaring hoe het is om vast te lopen. Ik weet de periode nog dat ik alles vanuit mijn hoofd benaderde en alles wilde begrijpen. Inmiddels weet ik dat er veel meer is tussen hemel en aarde dan ik me kan voorstellen. Het begrijpen heb ik grotendeels los gelaten.

De afgelopen jaren geef ik meer aandacht en ruimte aan voelen. En, laat ik daar heel eerlijk in zijn, dat is af en toe nog steeds een uitnodiging naar mezelf. Ja, eerder zou ik waarschijnlijk hebben gezegd dat ik van alles moest en dus ook maar moest voelen. Voelen is – in mijn beleving – niet zomaar een knopje wat je om kunt zetten. Voor mij vraagt het echt tijd en ruimte voor mezelf maken. Mediteren helpt mij en sinds ik Soul Body Fusion® op mezelf toe pas… wauw, dat heeft me echt veel verder geholpen. En daarnaast ben ik me heel bewust dat de trainingen en opleidingen zeker ook bijgedragen hebben aan mijn ontwikkeling en groei.

Al met al zie ik mijn leven eigenlijk als een grote ontdekkingsreis. Een reis waar verschillende landschappen de revue passeren. Met afwisselend heuvels, bergen en soms heel diepe dalen. Voor mij heeft elk landschap me weer iets te brengen en te leren en is het aan mij hoe ik daarmee om wil gaan. Ik ben me zeker bewust geworden dat veel dingen op een eenvoudige, gemakkelijke en onvoorstelbaar snelle wijze opgelost kunnen worden. Ik nodig mezelf dan ook steeds weer opnieuw uit om me te mogen blijven verwonderen. Want tja, dat ik nu doe wat ik doe had ik echt nooit kunnen voorspellen.

Ik gun het jou ook dat jij het leven leidt wat jij het liefst wilt. Dat je kunt doen wat jij het liefst wilt. Laat mij jou helpen bij het echt opruimen van blokkades waar jij last van hebt. Kom in beweging, het begint met het zetten van de eerste stap.

Zullen we samen aan de slag gaan?
Als jij het gevoel hebt dat ik je mag en kan helpen of begeleiden kijk dan of mijn aanbod aansluit bij jouw behoefte. Twijfel je of wil je overleggen over de mogelijkheden, neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Het best stuur je me een mail of bericht via Signal of whatsapp.


Ontdek mijn aanbod

NEEM CONTACT OP

Adres:
Zutphensestraat 22A
6971 EN  Brummen
Email sturen, klik hier >>
Telefoon: 06 – 181 377 32

SESSIES ZIJN ALLEEN OP AFSPRAAK

Een afspraak maak je het best door een bericht te sturen via:
– signal – whatsapp (06 – 181 377 32)
mail

Logo-YourInnergy
Copyright© YourInnergy