YourInnergy stoelmassage op locatie

Stoelmassage

Stoelmassage is een effectieve en laagdrempelige vorm van massage. Deze massage wordt over de kleding heen gegeven terwijl je op een speciaal hiervoor ontworpen stoelmassagestoel zit.. De houding waarin jij als ontvanger zit biedt ondersteuning waardoor de achterzijde van jouw lichaam gemasseerd kan worden. In een relatief kort tijdsbestek is aandacht voor de meest belaste spieren van het lichaam: de (onder)rug, het schoudergebied en de nek. Daarnaast worden ook de armen, handen, vingers en het hoofd meegenomen in deze massage.

In veel gevallen wordt stoelmassage ingezet ter ontspanning en/of preventie. Mijn ervaring is dat klachten verminderen en zelfs voorkomen kunnen worden wanneer stoelmassage op periodiek basis wordt ingezet. Hieronder een aantal effecten die ik terugkreeg van mensen die met regelmaat een stoelmassage hebben ontvangen.

Effecten van stoelmassage

Een aantal effecten van deze vorm van massage deel ik met je. Fijn om te lezen maar misschien een goede aanleiding om eens een stoelmassage te komen ervaren?

Inzetbaarheid van stoelmassage

Bovenstaande voordelen maken het mogelijk om deze vorm van massage in te zetten op de ‘werkvloer’, tijdens beurzen en/of evenementen. Inmiddels ben ik sinds 2017 regelmatig bij bedrijven te vinden met mijn stoelmassagestoel. Na een stoelmassage hoor ik regelmatig dat mensen willen blijven zitten. Zo wordt een stoelmassage als een minivakantie ontvangen en ben ik inmiddels een graag geziene ‘gast’ bij bedrijven wanneer ik met mijn stoelmassagestoel binnenkom.

Ik vind het daarentegen weer heel leuk om bij bedrijven ‘achter de schermen’ te mogen kijken dus ja, win-win situatie. Zo kom ik echt op heel leuke en bijzondere plekken en heb ik al honderden mensen op mijn stoel gehad.

YourInnergy stoelmassage op locatie
YourInnergy stoelmassage op locatie

Praktisch

Een stoelmassage:

– duurt 15, 20 (meest gekozen) of 30 minuten
– € 65,- per uur bij een afname van 3 uur of meer
– of € 75,- bij een afname van minder dan 3 uur


Een stoelmassage wordt heel erg gewaardeerd door jouw medewerkers. Iets om in te zetten als beloning voor hun inzet of tijdens een drukke periode?

De genoemde tarieven zijn exclusief btw, eventuele reis- en/of parkeerkosten.

Heb je interesse in stoelmassage bij jou in de organisatie, wil je meer informatie of heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op door onderstaand formulier in te vullen.

Naam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Telefoonnummer *
Emailadres *
Aanvullende opmerkingen
Scroll naar boven