YourInnergy stoelmassage op locatie

Stoelmassage

Stoelmassage in Gelderland

Speciaal voor bedrijven biedt ik ook stoelmassage op de werkvloer aan, waarbij mijn voorkeur uit gaat naar het geven van stoelmassages in Gelderland. Mocht je interesse hebben voor stoelmassage op een andere locatie dan denk ik graag met je mee naar mogelijkheden.

Wat is stoelmassage?

Stoelmassage is een effectieve en laagdrempelige vorm van massage.
Deze massage wordt over de kleding heen gegeven terwijl je op een speciaal hiervoor ontworpen stoelmassagestoel zit.. De houding waarin jij als ontvanger zit biedt ondersteuning waardoor de achterzijde van jouw lichaam gemasseerd kan worden.

In een relatief kort tijdsbestek is aandacht voor de meest belaste spieren van het lichaam: de (onder)rug, het schoudergebied en de nek. Daarnaast worden ook de armen, handen, vingers en het hoofd meegenomen in deze massage.

Stoelmassage wordt veelal ingezet ter ontspanning en/of preventief. Mijn ervaring is dat klachten verminderen en zelfs voorkomen kunnen worden wanneer stoelmassage op regelmatige basis wordt ingezet.

YourInnergy - stoelmassagestoel detail

Kosten - Baten

Vrijwel altijd een vraag vanuit een werkgever: Wat levert stoelmassage op?
Een concreet antwoord vind ik lastig te geven. Op internet zijn verschillende onderzoeken te vinden waarbij kosten van een dag ziekteverzuim afgezet worden tegen de kosten van stoelmassage. Mijn inschatting is dat er verschillen zullen zijn per bedrijfstak.

Vaak hoor ik van medewerkers dat men het enorm waardeert dat hun werkgever aandacht heeft voor hem / haar. Dat stoelmassage op de werkvloer voor hun motiverend werkt en zij zich meer betrokken en gezien voelen. Daarnaast geven mensen aan dat ze echt minder last hebben van schouders, nek en/of rug, zeker als ik regelmatig kom voor het geven van stoelmassage.

Effecten van stoelmassage

Inzetbaarheid van stoelmassage

Bovenstaande aspecten zorgen ervoor dat stoelmassage breed inzetbaar is. Zo kan stoelmassage toegepast worden:

Service-Massage-3-stoelmassagestoel
Stoelmassage-op-locatie-Astrid

Inmiddels ben ik sinds 2017 regelmatig bij bedrijven te vinden met mijn stoelmassagestoel. Na een stoelmassage hoor ik regelmatig dat mensen willen blijven zitten. Zo wordt een stoelmassage als een minivakantie ontvangen en ben ik een graag geziene ‘gast’ bij bedrijven wanneer ik met mijn stoelmassagestoel binnenkom.

Ik vind het tegelijkertijd weer leuk om bij bedrijven ‘achter de schermen’ te mogen kijken dus ja, win-win situatie. Zo kom ik echt op heel leuke en bijzondere plekken en heb ik al honderden mensen op mijn stoel gehad. Misschien zie ik jou binnenkort op mijn stoel…?

YourInnergy stoelmassage op locatie
YourInnergy stoelmassage op locatie

Praktisch

Een stoelmassage:

– duurt 15, 20 (meest gekozen) of 30 minuten
– € 65,- per uur bij een afname van 3 uur of meer
– of € 75,- bij een afname van minder dan 3 uur


Een stoelmassage wordt heel erg gewaardeerd door jouw medewerkers. Iets om in te zetten als beloning voor hun inzet of tijdens een drukke periode?

De genoemde tarieven zijn exclusief btw, eventuele reis- en/of parkeerkosten.

Interesse, een vraag of meer informatie?

Heb je interesse in stoelmassage bij jouw in de organisatie, wil je meer informatie of heb je vragen.
Neem vrijblijvend contact met mij op door onderstaand formulier in te vullen.
Ik denk graag met je mee.

Naam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Telefoonnummer *
Emailadres *
Aanvullende opmerkingen

Ervaringen van anderen

Oh, alleen in deze stoel zitten is al ontspannend. Ik wil er ook één voor thuis.

Goh, je weet DE puntjes wel te vinden, zeg! Heel fijn en wat een verrassing om te merken dat ik nu veel meer ontspanning heb en voel in mijn schouders en rug.
Wanneer kom je weer?

Wat een cadeau voor ons, van onze werkgever. Dat maakt dat we wat makkelijker ook een stapje extra doen. Geeft ook wel aan dat mijn baas iets extra’s voor ons wil doen.

Jij hebt toch echt een leuke baan want je hebt altijd mensen die blij met jou zijn.

Scroll naar boven