YourInnergy-foto Veluwe bloeiende hei

Recensies

Ervaringen van anderen geven jou een indruk hoe ik te werk ga of hoe zij een sessie hebben ervaren.
Graag deel ik een aantal van deze ervaringen met jou.

Coaching – Na een aantal sessies in verloop van tijd te hebben ontvangen van Astrid, kan ik zeggen dat zij intuitief precies weet welke behandeling ik op dat moment nodig heb. Dat vloeit als vanzelf, het maakt zichzelf. Altijd ga ik bij haar weg met het gevoel: ‘wauw, er is veel aangeraakt, losgelaten en getransformeerd’. In ieder geval ik verlaat haar praktijk in Brummen altijd lichter dan toen ik er aan kwam. Een topper!

Edite

EFT – Hoe bijzonder om te ervaren dat ik al na ‘1 rondje kloppen’ merkte dat ik me veel lichter voelde.

Ik heb wat meer gevoel in mijn voeten gekregen! Ik voel nu of ik op vloerbedekking loop of op tegels, dat had ik eerder niet.

naam bij mij bekend

Ik heb wat meer gevoel in mijn voeten gekregen! Ik voel nu of ik op vloerbedekking loop of op tegels, dat had ik eerder niet.

Peter

Een haakse rug weer recht en keiharde spieren soepeler. En tevens heb je me kennis laten maken met mooie gedachten. Dank je wel.

Jolanda

Best bijzonder. Als Reiki Master ben ik best het één en ander gewend als het gaat om energetische en afstandsbehandelingen. Toch was deze behandeling door Astrid bijzonder. Ik had al een aantal dagen ‘stevig’ last van een plek bij mijn linkerschouderblad. Ik heb dat bij Astrid aangegeven en ze heeft een kort bericht (twee minuten of zo?) voor me ingesproken via Whatsapp. In dat bericht vertelde ze me dat ze me aan het behandelen was. Bijzondere is dat ik voor het afluisteren van het bericht (en tussen ontvangen en beluisteren zat ongeveer anderhalf uur) nog steeds stevig last had. Maar dat het tijdens en na het afluisteren de klacht zo goed als verdwenen was. Eerlijkheidshalve: de klacht komt zo nu en dan nog even terug, maar als ik me dan weer afstem op Astrid’s woorden komt de verlichting zo goed als direct.

Marten

Astrid heeft goud in haar handen. Nooit gehoord van yogamassage maar zo diepgaand heb ik massage nog niet gevoeld. Astrid voelt goed aan waar ze moet behandelen en dat bleek niet de plek (bij mij) waar ik last van had, maar wel de diepere issues zitten… erg blij met haar en dat gun ik iedereen 😍

Toos

Dank je wel Astrid! Wat een bijzondere en heerlijke massage… πŸ™πŸ˜‡πŸ₯°πŸ’‹… ik ben doodmoe maar voel me zo anders en heerlijk loom. πŸ’œ

Angelique

Hey Astrid Wil je bedanken en met je delen wat er na de massage is gebeurd. Ik heb de hele avond moeten huilen .. denk om de meest inventiele dingen … ik liep gewoon leeg … helemaal leeg … tot er geen traan meer in zat … Ik heb vannacht heel goed geslapen … niet meer heel naar gedroomd … dus heb het gevoel dat je mij echt ruimte hebt gegeven in mijn lijf. Heel erg bedankt daarvoor … dit helpt bij mij weer eens stap verder 😘

Joyce

Astrid is een vakkundige vrouw die precies doet waar haar hart en interesse ligt. Ze begrijpt de massages van binnenuit. Is kundig in haar aanpak en advies. Plezierig in het contact. Ga het beleven.

Wouter

“Astrid is a person with high integrity, which is clear in every step of her sessions of Thai yoga massages… from the intake until the very end!! She is attentive, well trained, really knows what she is doing. She feels what my body needs at each moment. I feel very lucky to be one of her clients!”

Eline

Jouw review hier ook bij?

Wanneer jij bij het lezen van bovenstaande ervaringen het gevoel hebt dat ik iets voor jou zou kunnen betekenen kijk dan ook eens bij mijn aanbod of maak gelijk een afspraak.
Scroll naar boven