YourInnergy massage afbeelding

Massage(therapie)

Massage, inmiddels al lang geen luxe meer. Juist door de hectiek waar je dagelijks mee te maken kunt hebben kan spanning zich onbewust opstapelen in je lichaam. Het aantal prikkels en indrukken die dagelijks op je af komen is onvoorstelbaar. Je begrijpt dat ons systeem dan ook veel te verduren krijgt en hoe jij hiermee om gaat is aan jou.

Massage is van oudsher al een manier om te helen. En zelf doe je hier waarschijnlijk onbewust al aan. Want wat doe je als je je stoot? Dan leg je je handen op de zere plek waardoor je al een vorm van heling aan jezelf geeft. Aandacht geven, aanraking en contact maken. Het lijkt soms zo eenvoudig en simpel terwijl de uitwerking zo bijzonder kan zijn.

Life is Being Touched
De zin die al jaren op mijn visitekaartjes en website staat: Leven is (aan)geraakt worden. In welke vorm dan ook. Je doet allerlei ervaringen op gedurende je leven. Ervaringen waar je door geraakt kunt worden. Die je pijn kunnen doen, je kunnen kwetsen of gewoon blij maken. In het eerste geval is een natuurlijke reactie dat je je terug trekt, dat je onbewust spanning opbouwt. Niet alleen fysiek maar ook op andere niveaus, emotioneel of mentaal waardoor je op een gegeven moment letterlijk kunt vastlopen. Massage of massagetherapie kan dan een mogelijkheid zijn om dat wat vast zit los te maken waardoor je weer ruimte krijgt.

Kies je voor een bepaalde massagevorm dan kan ik gedurende de sessie alsnog elementen van andere vormen toevoegen. Ik volg hierin mijn gevoel en kan dit niet van te voren aangeven. Het is iets wat gewoon gebeurd.

Wat kan massage jou opleveren?

Praktisch

€ 35,- sessie van 30 minuten
€ 60,- sessie van 60 minuten
€ 80,- sessie van 90 minuten

Duurt een sessie langer dan wordt de extra tijd in rekening gebracht.

Sessie bij jouw op locatie? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Methoden & Technieken

In de wereld van massage zijn er zoveel methoden en technieken te vinden dat het onmogelijk is om alles te beheersen. Mijn voorkeur gaat uit naar Aziatische technieken, leef- en denkwijzen.
Methoden en technieken die ik als op zichzelf staande techniek of gecombineerd toepas staan hieronder. Een aantal technieken licht ik iets meer toe, klik op de naam voor meer informatie.

Thaise yogamassage
60 – 90 – 120 minuten – gekleed in makkelijk zittende kleding, op een mat
Combinatie van druk geven, acupressuur (drukpuntenmassage) en strek geven. Activerend en Ontspannend.

90 minuten – Thaise yogamassage inclusief bekkenmassage (alleen voor vrouwen), lees ook de blog over dit thema

Massagetherapie
30 – 60 minuten – op een massagetafel, al dan niet met olie
Combinatie van verschillende technieken waaronder: triggerpointbehandeling, deep tissue, cupping, bindweefsel, schrapen en/of Tok Sen

Ontspanningsmassage
30 – 60 – 90 minuten – op een massagetafel, met olie
Massage ter ontspanning, met aanpak van eventueel aanwezige spanningsgebieden en/of spierknopen

Intuïtieve massage
60 – 90 minuten – op een massagetafel, met olie
Zachte helende massage waarbij jouw lichaam mijn ‘routekaart’ is

Massage bij kanker
Zachte helende massage ter ontspanning. De tijdsduur is altijd aangepast aan de situatie van wat op dat moment mogelijk is.
Toestemming van je behandelend (huis)arts wordt geadviseerd!

Stoelmassage
30 minuten – over de kleding heen, op een speciale stoelmassagestoel
Met name aandacht voor (klachten aan) nek, schouders en rug

Access Bars
60 minuten – over de kleding heen, op een massagetafel, zonder olie
De Access Bars zijn punten op het hoofd die staan voor bepaalde thema’s in ons leven. Het aanraken van deze 32 Bars (energiepunten) zorgt voor ontlading van belemmerende gedachten over deze thema’s.

Scroll naar boven