Je doet maar wat

Dat is wat ze zei nadat ze een sessie van me had ontvangen.

En wat ben ik daar blij mee!

In eerste instantie was ik even stil en dat was maar goed ook. Ze ging verder en zei het volgende:

‘Juist doordat je ‘maar wat doet’ zijn jouw sessies uniek. Je draait namelijk geen standaard riedeltje af maar stemt iedere keer af op wat ik nu nodig heb. Doordat jij je laat leiden door je handen moet ik mijn controle gewoon loslaten. Ik weet namelijk niet wat je gaat doen dus het is makkelijker om gewoon te laten gebeuren wat mag gebeuren.
Dat is de reden dat ik me bij jou helemaal kan ontspannen en dat heb ik nodig. Dat ik zeg dat je ‘maar wat doet is’ misschien niet helemaal goed omschreven maar dit maakt dat het voor mij zo goed past en zoveel doet.
Wanneer jij een standaard riedeltje zou doen weet ik al dat je eerst dit doet en dan dat. Dan ga ik meedoen en helpen en kan ik me eigenlijk niet goed ontspannen omdat ik de controle wil en kan houden. Dus ik vind het super dat je ‘maar wat doet’!’

Compliment

Een groter compliment kon ik niet krijgen. En wat mooi dat ze dit zo ervaart en mij als feedback terug gaf. Of ik dat zo op mijn website zal plaatsen… tja dat is een ander ding. Veel mensen willen toch wel graag weten wat ze kunnen verwachten tijdens een sessie. Haha, als ik dan zou vertellen dat ik ‘maar wat doe’ komt dat wellicht toch iets anders over.

Ik vertelde haar dat het voor mij belangrijk is om gedurende een sessie mijn hoofd buiten beschouwing te laten en vertrouw op wat mijn handen aangeven. Mijn handen gaan vaak als vanzelf naar de plek(ken) die aandacht nodig hebben.

Geen idee hoe jij zou omschrijven wat ik voor jou doe maar daar ben ik nu eigenlijk best benieuwd naar. Voel je vrij jouw feedback met mij te delen en wie weet vermeld ik jouw feedback ook op mijn website.

Mag ik je inspireren?

Blijf op de hoogte!
Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang regelmatig exclusieve updates, tips en aanbiedingen direct in je inbox.

Ik stuur je geen spam! Deze gegevens gebruik ik alleen voor het verzenden van mails om je te inspireren, tips te geven en/of een actie te delen.

Wat er met jouw gegevens gebeurt lees je in mijn privacybeleid.

Scroll naar boven