YourInnergy coaching van rups naar vlinder

Coaching

Als je het even niet meer weet, vastloopt of andere inzichten wilt kan coaching een alternatief zijn.

Wanneer je je door mij laat coachen zul je ervaren dat praten niet altijd nodig is. Vaak is het zo dat jouw lichaam al prachtige signalen afgeeft waar we ons niet altijd bewust van zijn. Daarnaast wordt ons vaak niet geleerd hoe we signalen zouden kunnen interpreteren of zijn we eenvoudigweg ‘doof’ voor deze signalen.

Je zou wel eens verrast kunnen worden door onderliggende boodschappen als je de tijd om echt te ‘luisteren’ wat jouw lichaam te vertellen heeft.

Als een klacht of ziekte je iets wil vertellen

Jaren terug maakte ik een misstap. Van het ene op het andere moment zakte ik door mijn rechterknie. Er was niets te vinden of te zien en het was ook onvoorspelbaar of en zo ja, wanneer ik ‘door mijn knie’ zou zakken. Extra ondersteuning was noodzakelijk in de vorm van krukken. Voor mij was – achteraf gezien – de boodschap: ‘rustig aan doen en je rust nemen’. Niet werken dus!

Achteraf gezien vroeg ik me af of het echt een misstap was of een ‘cadeau’. Ik was toentertijd heel druk en misschien wel te druk en vertelde mezelf dat ik nog wel dit kon doen en dat… dus tja… Eigenlijk was ik ‘uit evenwicht‘ en had ik tijd nodig om mijn balans weer te herstellen.

Als een klacht of ziekte je iets wil vertellen en dit een signaal van jouw lichaam is, wat zou dat voor jou dan betekenen? Zo zou je eens anders naar klachten of ziektes kunnen kijken. Want wat als er sprake is van een disbalans. Hoe zou het dan voor jou zijn als je deze balans hersteld?

Zomaar een paar voorbeelden:

 

Hoofdpijn
Vanuit het denken leven, alles willen beredeneren, jezelf van alles afvragen. Onvoldoende met beide benen op de grond staan.

Voeten
Geen stappen durven zetten, onzekerheid, angst om in beweging te komen

Darmen
Staan voor vertering, vasthouden en loslaten. Is er iets wat je niet kunt verteren, vasthouden of loslaten?

Of bovenstaand bij jou speelt weet ik niet. Mijn ervaring is echter, dat het zeker de moeite waard is om dat waar je last van hebt eens vanuit een andere richting te bekijken.

Wat kan coaching jou opleveren?

Zoveel mensen zoveel verschillende ervaringen natuurlijk maar inmiddels heb ik al aardig wat mensen mogen begeleiden in verschillende coachingssessies. Ik deel dan ook graag wat anderen hebben ervaren of mij als feedback hebben gegeven nadat zij door mij gecoacht zijn.

Praktisch

Coaching*:

* ter aanvulling
Wanneer je kiest voor coaching bij mij ontvang je een document met vragen. Aan de hand van jouw antwoorden hebben we contact en maken we een plan van aanpak. Afhankelijk van jouw vraag, behoefte of klacht kunnen meerdere sessies nodig zijn.
Voor Soul Body Fusion® geldt een andere aanpak, zie Methoden & Technieken.

Door mij gecoacht worden?

Merk je bij het lezen van bovenstaande tekst dat mijn aanpak iets is wat bij jou past stuur me dan een mail.

Methoden & Technieken

Misschien vind je het helemaal niet belangrijk welke methoden en technieken ik inzet. Je hebt immers en vraag, probleem of wat dan ook waar je van af wilt. Mocht je echter toch willen weten dan bij deze. Naast het delen van opgedane kennis en eigen ervaringen maak ik gebruik van verschillende methoden en technieken. Een aantal hiervan licht ik iets meer uit, klik op de link voor meer informatie over de betreffende methode.

Soul Body Fusion® alleen als:

Kijk hier voor tarieven en meer informatie over het Soul Body Fusion® aanbod.

Voel je welkom als mijn aanpak van coachen jou aanspreekt en stuur me gerust een mail als je vragen hebt of meer informatie wilt. Wie weet zien we elkaar snel.

Hartegroet,

Astrid

Scroll naar boven