YourInnergy Soul Body Fusion® logo

Soul Body Fusion®

Het proces van meer integratie van de ziel in het lichaam

Soul Body Fusion® helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht. Het is een eenvoudige en krachtige energetische techniek, die direct werkt en op een rustige manier diep doordringt in je systeem.

De ziel is de verbinding met de oorsprong, de kracht vanuit een Universele Bron of hoe je deze wilt noemen. Wanneer lichaam en ziel goed op elkaar zijn afgestemd gaat alles bijna als vanzelf. De energetische frequentie van ziel en lichaam lopen synchroon en je voelt mogelijk zelfs de volledige kracht en aanwezigheid van je geest.

Bij veel mensen is het echter zo dat lichaam en geest niet goed op elkaar zijn afgestemd. Je bent jezelf kwijtgeraakt door trauma’s, teleurstellingen en misschien voel je je niet eens goed met jezelf verbonden. Soul Body Fusion® is een eenvoudig en veilig proces dat je op jezelf en/of anderen kunt toepassen. Een betere integratie van de ziel met het lichaam zorgt ervoor dat het lichaam op celniveau opnieuw verbonden wordt met de hoogst mogelijke trillingsfrequentie waarbij de veranderingen blijvend zijn.

Na een Soul Body Fusion® sessie
Eén van de meest gehoorde opmerkingen is dat mensen zich beter met zichzelf verbonden voelen en vrijwel niet meer geraakt worden door wat om hen heen gebeurd. Daarnaast kunnen oude trauma’s loskomen en echt opgelost worden.

Achtergrondinformatie Soul Body Fusion®
Voorbereidend op de openbaring van deze materie heeft de oprichtster van Soul Body Fusion®, Jonette Crowley een aantal jaar over de wereld gereisd. Tijdens deze reizen zijn bepaalde elementen geactiveerd waarna deze ‘kennis’ ter beschikking kwam. Wil je meer over Jonette Crowley weten neem dan eens een kijkje op haar website: Center for Creative Consciousness.

Deze achtergrondkennis, hoe je Soul Body Fusion® toepast voor jezelf en/of anderen kun je leren. Je volgt hiervoor het best, eerst de basis ervaren: in een tijdsbestek van 21 dagen ontvang je 3 sessies. Wil je meer weten of zelf Soul Body Fusion® sessies gaan faciliteren dan dien je de 1-daagse workshop Soul Body Fusion® Practioner te volgen.

Zowel de basis – 3 Soul Body Fusion® sessies in 21 dagen – als de workshop Soul Body Fusion® kun je bij mij boeken.

Bij Soul Body Fusion® Nederland vind je meer informatie en data van workshops van collega’s.

Praktisch

21-daagse Soul Body Fusion®

€ 111,- 3 Soul Body Fusion® sessies in 21 dagen – tijdelijk € 99,-

1-daagse gecertificeerde workshop Soul Body Fusion® Practitioner

€ 165,- workshop Soul Body Fusion® Practitioner

Deze workshop geef ik aan kleine groepjes in mijn praktijk.

Bij jou op locatie?

Nog leuker vind ik het om deze workshop bij jou te komen geven. Als jij een groep hebt van minimaal 4 deelnemers kom ik naar jou toe.

Jij zorgt voor een ruimte, hapjes, lunch en drankjes. Of laat de deelnemers zelf hun lunch meenemen. Ik verzorg de workshop. Hoe relaxed is dat?

Combi van de 21-daagse en de 1-daagse workshop!

€ 255,- combi 21-daagse en de 1-daagse workshop

Weet je nu al dat je beide wilt volgen volg dan de combi. Je begint met de basis en ontvangt eerst 3 Soul Body Fusion® sessies in 21 dagen. Daarna neem je deel aan de gecertificeerde Soul Body Fusion® Practitioner workshop.

Afspraak Soul Body Fusion®

Vul jouw gegevens in en druk op Verzenden.

naam *
telefoon *
email *
Maak jouw keus

Ruimte voor aanvullende opmerkingen

Opmerkingen

In principe reageer ik binnen 24 uur.

Scroll naar boven