YourInnergy training meer rust in je hoofd

Meer Rust in je hoofd

In deze helende workshop leer je hoe je met meditaties en/of visualisaties kleine aanpassingen kan maken waardoor je meer invloed krijgt op jouw gedachten en gevoelens. Je ontdekt hoe je de kracht van mind en intensie op een andere wijze kunt inzetten. Na de workshop ontvang je een online healing (t.w.v. € 19) die je helpt om meer in en bij jezelf te blijven en rust in je hoofd te hebben. Deze online healing kun je zo vaak als je wilt beluisteren. Hiermee kun je steeds weer kiezen voor meer rust in je hoofd.

Ben je op zoek naar manieren om minder te piekeren en de ‘chaos van gedachten’ in je hoofd tot rust te brengen? Wil je graag meer energie hebben en jezelf krachtiger voelen? Meer rust in je hoofd hebben? Dan ben je van harte welkom!

Leer hoe je door kleine veranderingen in je energie te maken meer invloed hebt op hoe jij je voelt.

Deze workshop is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft geen ervaring te hebben met meditatie of healing. Heb je dat wel ook dan ben je natuurlijk van harte welkom.

Deze workshop omvat een programma waarin je informatie krijgt over energie, intentie en de kracht van gedachten, gecombineerd met krachtige geleide meditaties – visualisaties en healingenergie.

Voor wie?

De helende workshop voor meer rust in je hoofd is voor iedereen die ernaar verlangt om:

Informatie

Datum: 1 mei 2024

Tijd: 19.30 uur

Prijs per persoon: € 45

Locatie: online

Aanmelden

Meld je aan en ervaar hoe het is om meer rust in je hoofd te hebben.
Aanmelden kan tot 12.00 uur op de dag waarop deze workshop wordt gegeven.

Vul jouw gegevens in en druk op Verzenden.

Naam *
Telefoonnummer *
e-mailadres *
Opmerkingen (optioneel)
Scroll naar boven