Wat is jouw ervaring...

Om beter inzicht te krijgen in bepaalde zaken heb ik een viertal vragen opgesteld. Zou jij deze vragen willen beantwoorden en het ingevulde formulier te Verzenden?

Je helpt mij en anderen hiermee.
Alvast hartelijk dank voor het invullen.

Hartegroet,

Astrid

Naam
Was er een aanleiding?
Wat maakt dat je voor mij hebt gekozen?
Wat is jouw ervaring?
Waar sta je nu?
Mag ik jouw voornaam vermelden bij gebruik?

Goed om te weten.
Jouw feedback kan gebruikt worden op mijn website of in andere uitingen. Om duidelijk te maken waar een vermelding over gaat zou ik bepaalde informatie kunnen toevoegen waardoor de door jou ingevulde gegevens verduidelijkt worden. Het gaat dan om de context van een vraag en/of vraagstelling.
Ik zal echter nooit inhoudelijk delen wat in een sessie wordt of is besproken.

Dank je wel voor het invullen van dit formulier. Druk op Verzenden om jouw feedback te versturen.

Hartegroet,
Astrid

Scroll naar boven