Service-impressie-SBF-1-kelk-logo

meer Zielsverbinding

21-daagse

Ontwaak je ziel en omarm een dieper gevoel van verbondenheid met deze online Soul Body Fusion sessies! 🌟

Ontdek de kracht van energetische integratie terwijl we samen reizen naar een diepere harmonie tussen jouw spirituele essentie en fysieke lichaam.

Over Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® (SBF), opgericht door Jonette Crowley, is een holistische energetische benadering die streeft naar de integratie van het spirituele zelf met het fysieke lichaam. SBF richt zich op het herstellen van een dieper bewustzijn van de ziel en het bevorderen van een krachtige verbinding tussen de ziel en het fysieke lichaam.

Tijdens een SBF-sessie wordt de energie van de ziel uitgenodigd om meer volledig in het lichaam te integreren. Deze integratie kan leiden tot een diepere spirituele verbondenheid, meer levensvreugde en een gevoel van doel en richting. Door middel van geleide meditatie en intentie wordt de harmonische uitlijning tussen de ziel en het lichaam gefaciliteerd, waardoor een positieve invloed ontstaat op emotioneel, mentaal en fysiek welzijn. SBF wordt vaak beschouwd als ondersteunend hulpmiddel voor persoonlijke groei en bewustwording. SBF heeft tot doel een brug te slaan tussen het transcendente en het aardse aspect van het individu.

YourInnergy 21-daagse SBF

De 21-daagse

Soul Body Fusion® wordt als 21-daags traject aangeboden. In deze periode ontvang je 3 sessies. De praktijk – Jonette Crowley heeft hier onderzoek naar gedaan – wijst uit dat 3 sessies aantal en de verdeling daarvan binnen 21 dagen het meest effectief is.

Wat kun je verwachten?

Verrijk je leven met een transformerende ervaring: geleide meditaties, energiewerk en Soul Body Fusion-technieken om de vitale levenskracht te vergroten en innerlijke balans te herstellen.

Waarom deelnemen?

Soul Body Fusion opent de deur naar meer levensvreugde, emotioneel welzijn en spirituele groei. Ontdek hoe je jouw levenspad met hernieuwde energie kunt bewandelen.

Datum en tijd

Soul Body Fusion® wordt aangeboden als een online 21-daags traject
waarbij je 3 sessies van ongeveer 35 – 40 minuten ontvangt.
Starttijd: 20.00 uur

Jouw bijdrage

Voor deze 3 sessies betaal je € 99,-
(normaal € 111,-)

Hoe deelnemen?

Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen en ontdek de magie van Soul Body Fusion.
Beperkte plekken beschikbaar, reserveer jouw plek vandaag nog!

Denk ook aan het drukken op de knop Verzenden…

Vul jouw gegevens in en druk op Verzenden.

naam *
telefoon *
email *

Ruimte voor aanvullende opmerkingen

Opmerkingen

In principe reageer ik binnen 24 uur.

Laat Soul Body Fusion jouw reis van transformatie begeleiden. Kom samen met gelijkgestemden en ontdek de harmonie tussen je ziel en lichaam. Wees gereed voor een reis naar innerlijke heelheid en welzijn!

 

🌈✨ #SoulBodyFusion #SpiritualWellness #InnerlijkeHarmonie

Scroll naar boven