VITALIZERS
s1 s2 s3

VITALIZERS

Voor vitaal water en gevitaliseerde lucht


Water en lucht. Beiden essentieel voor het leven en een belangrijke factor in een gezond(er) leven. Zeker in onze maatschappij waarin je je mag afvragen wat de kwaliteit van jouw drinkwater is. Een waterzuiveringsmaatschappij reinigt het water maar hoe zit het met de energiewaarde (voedingswaarde) van water? Zomaar een vraag die ik me lang terug eens stelde. Ik kwam toen in contact met iemand die iets deed en nog steeds doet, met vitalizers. Vanaf dat moment kreeg ik een andere kijk op de water en de energiewaarde van water.


Mijn gedachte is dat ons lichaam functioneert als één groot filter. Je neemt dingen tot je en onze organen halen eruit wat ze kunnen gebruiken, de rest wordt opgeslagen of afgevoerd. Is het lichaam in balans dan is er een optimale werking van organen en alle bijbehorende systemen. Een disbalans zorgt voor schommelingen waardoor een optimaal functioneren lastiger is, het lichaam moet harder werken. Op termijn kunnen hierdoor allerlei problemen en/of klachten ontstaan.


Balans


Mijns inziens is het zo dat in de kern alles een bepaalde energetische waarde heeft, ook wel trillingsfrequentie genoemd. Zit je goed ‘in je vel’ dan heb je een goede doorstroming van (levens)energie, je hebt zin en energie om van alles te doen. Je voelt je alsof je heel de wereld aankunt. Denk maar eens aan de tijd dat je verliefd was, of misschien nog steeds bent. Ben je uit balans en zit je minder goed in je vel dan is je energiestroom minder en lager. Men voelt zich vaak zwaar(moedig), futloos en niet fit, kortom de energetische waarde, de trillingsfrequentie is verlaagd.


Met andere woorden: hoe hoger je trillingsfrequentie hoe beter je je voelt.


Het herstellen van balans is op veel manieren mogelijk. Eén van de manieren is vitaal water te drinken. Van binnenuit worden waterhuishouding, organen en andere systemen voorzien van water met een hoge energetische trillingsfrequentie.


Van nature is het zo dat hogere energie een bepaalde aantrekkingskracht heeft, lagere energie wordt als vanzelf opgewaardeerd. Dit is ook met mensen zo. Let maar eens op, zit je zelf heel goed in je energie, je voelt je goed dan zul je vaker mensen aantrekken die minder goed in hun vel zitten. Misschien zullen deze mensen zelfs hun problemen en/of vraagstukken bij je neerleggen. Als je dit herkent ga dan eens na hoe jij je daarna voelt, leeg gezogen, moe?


Vitalizer


Kort en eenvoudig gezegd optimaliseert een vitalizer de energetische waarde van dat wat door de vitalizer gaat. Mijn ervaring is alleen het vasthouden van een vitalizer al iets doet. Ik voel dat er iets in mijn lichaam gebeurd maar heb hier niet direct woorden voor. Het is een gevoel van beter verbonden zijn, geaard. Iemand die al langer met vitalizers werkt vertelde dat met het vasthouden van een vitalizer al invloed uitgeoefend wordt op je waterhuishouding. Begrijpelijk als je er vanuit gaat dat de huid als ons grootste orgaan wordt gezien. Al met al een bijzonder apparaat, zo’n vitalizer.


Ik bied verschillende vitalizers aan. Van een klein model – kraanvitalizer – dat op de meeste kranen gemonteerd kan worden met de meegeleverde koppelingen. Je hebt hierbij geen gereedschap of ingewikkelde montage nodig. Deze vitalizer is tevens gemakkelijk mee te nemen op reis of vakantie.

Een ander model kan op de douche – douchevitalizer – gemonteerd worden zodat je kunt douchen met gevitaliseerd water. De ervaring daarvan is dat met name mensen met huidproblemen hier veel baat bij hebben. Wist je trouwens dat de huid ook wel eens wordt gezien als een orgaan en dat het hiermee gelijk ons grootste orgaan is?

Tot slot zou je kunnen kiezen voor een groter en zwaarder, met schelpenkalk gevuld, model vitalizer – 1-duims Massa vitalizer – , deze monteer je het best direct achter de watermeter. Overal waar je water gebruikt in huis, bedrijf of praktijk heb je de beschikking over gevitaliseerd water.


Energetische plaat


Naast vitalizers biedt ik 2 types energetische platen aan: een ‘gewone’ uitvoering of een ‘5G-uitvoering’. Beide platen hebben een diameter van 30 cm. De 5G uitvoering bestaat uit twee platen waardoor deze aanzienlijk zwaarder en krachtiger is dan de ‘gewone’ uitvoering. Energetische platen worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals:  • Ga erop staan of zitten voor een betere balans en aarding

  • Stralingsbelasting wordt geneutraliseerd. Denk aan je mobiele telefoon, horloge, router, laptop enz.

  • Voel je je moe als je met een computer werkt? Plaats een energetische plaat onder het toetsenbord of onder een laptop en kijk wat het effect is

  • In de koelkast, onder een fruitschaal. Merk op wat er gebeurt met de houdbaarheid van de producten


Tot slot


Zowel voor de vitalizers als voor de energetische platen geld dat je deze eenmalig aanschaft. Je hoeft niets toe te voegen, te wisselen of te vervangen. De energetische platen zou je zelfs kunnen beschilderen als je dat leuk vindt. Om op te hangen kun je een speciale beugel bestellen of zelf een constructie bedenken. Boor je echter een gat in een energetische plaat dan verliest deze haar werking!


Ik zal ongetwijfeld nog iets vergeten zijn te vermelden. Voor mij blijft het bijzonder vinden hoe een ogenschijnlijk eenvoudig iets als een vitalizer of energetische plaat werkt. Inmiddels ben ik me ervan bewust dat dingen soms niet uit te leggen zijn en het een kwestie van voelen en ervaren is. Je blijven verwonderen over wat mogelijk is.


NEEM CONTACT OP

Adres:
Zutphensestraat 22A
6971 EN  Brummen
Email sturen, klik hier >>
Telefoon: 06 – 181 377 32

SESSIES ZIJN ALLEEN OP AFSPRAAK

Een afspraak maak je het best door een bericht te sturen via:
– signal – whatsapp (06 – 181 377 32)
mail

Logo-YourInnergy
Copyright© YourInnergy