SOUL BODY FUSION®
S1 s2

SOUL BODY FUSION®

Het proces van meer integratie van de ziel in het lichaam


Soul Body Fusion® helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht. Het is een eenvoudige en krachtige energetische techniek, die direct werkt en op een rustige manier diep doordringt in je systeem.


De ziel is de verbinding met de oorsprong, de kracht vanuit een Universele Bron of hoe je deze wilt noemen. Wanneer lichaam en ziel goed op elkaar zijn afgestemd gaat alles bijna als vanzelf. De energetische frequentie van ziel en lichaam lopen synchroon en je voelt mogelijk zelfs de volledige kracht en aanwezigheid van je geest.


Bij veel mensen is het echter zo dat lichaam en geest niet goed op elkaar zijn afgestemd. Je bent jezelf kwijtgeraakt door trauma’s, teleurstellingen en misschien voel je je niet eens goed met jezelf verbonden. Soul Body Fusion® is een eenvoudig en veilig proces dat je op jezelf en/of anderen kunt toepassen. Een betere integratie van de ziel met het lichaam zorgt ervoor dat het lichaam op celniveau opnieuw verbonden wordt met de hoogst mogelijke trillingsfrequentie waarbij de veranderingen blijvend zijn.


Na een Soul Body Fusion® sessie

Eén van de meest gehoorde opmerkingen is dat mensen zich beter met zichzelf verbonden voelen en vrijwel niet meer geraakt worden door wat om hen heen gebeurd. Daarnaast kunnen oude trauma’s loskomen en echt opgelost worden.


NEEM CONTACT OP

Adres:
Zutphensestraat 22A
6971 EN  Brummen
Email sturen, klik hier >>
Telefoon: 06 – 181 377 32

SESSIES ZIJN ALLEEN OP AFSPRAAK

Een afspraak maak je het best door een bericht te sturen via:
– signal – whatsapp (06 – 181 377 32)
mail

Logo-YourInnergy
Copyright© YourInnergy