SENSI®
S1 S2

SENSI®

Sensi® is een eenvoudige en effectieve manier met als doel de balans te herstellen.


In een sessie wordt met behulp van een biosensor uitgemeten wat je wel of niet nodig hebt op dit moment. Zo wordt gewerkt met verschillende behandelmethoden, wordt gekeken naar voeding en kunnen aanvullende remedies worden geadviseerd ter ondersteuning van jouw proces.


Sensi® sessies zijn voor iedereen die last heeft van fysieke, emotionele, mentale of spirituele klachten. Sensi® wordt ingezet om balans te krijgen in je eigen systeem en is erop gericht om jou, als mens, in zijn totaliteit te behandelen.


Sensi® wordt onder andere gebruikt om:  • Gifstoffen weg te halen en/of te ontgiften, eventueel ondersteunt met remedies

  • Stoppen met het toevoegen van gifstoffen middels een allergiemeting of voedingsplan

  • Oorzaken weg te nemen, onder andere door de inzet van remedies

  • Direct op gang brengen van een proces met behulp van massagetechnieken en het vrijmaken van emoties


Metenschap

De biosensor is een onmisbaar apparaat tijdens een sessie. Gedurende een sessie wordt uitgemeten of een bepaalde stap wel of niet nodig is.


Voeding

De biosensor wordt ook ingezet om allergieën of voedingsintoleranties te meten. Mocht het nodig zijn dan kan een voedingsplan worden geadviseerd.

Een tijdelijk dieet kan in een aantal gevallen nodig zijn.


Remedies

Het streven is om het aantal Sensi® sessie tot een minimum te beperken. In een sessie wordt gelijk een proces in gang gezet en het kan nodig zijn om tussen sessies in remedies te gebruiken. Hierdoor worden processen versneld en ontstaat inzicht in het probleem.

Je werkt dus en aan je klacht en aan het achterliggende thema van een klacht.


Drukpuntmassage

Met het uitoefenen van druk op bepaalde op meridianen (energiebanen) wordt extra gewerkt op achterliggende thema’s die van invloed kunnen zijn.Sensi Integratie Protocol

Dit protocol wordt onder andere gebruikt om beenlengteverschil uit te meten. Het omvat echter veel meer. Zo is het een snelle methode om jou een transformatie-proces in te laten gaan. De wervelkolom wordt rechtgezet, chakra’s uitgelijnd en meer.

De praktijk wijst uit dat SIP veel met je kan doen en een Sensi® sessie is vaak korter en sneller omdat dit protocol zo effectief is.


 


NEEM CONTACT OP

Adres:
Zutphensestraat 22A
6971 EN  Brummen
Email sturen, klik hier >>
Telefoon: 06 – 181 377 32

SESSIES ZIJN ALLEEN OP AFSPRAAK

Een afspraak maak je het best door een bericht te sturen via:
– signal – whatsapp (06 – 181 377 32)
mail

Logo-YourInnergy
Copyright© YourInnergy