Her-Inner jouw IK
Massagetherapie Sensi® Soul Body Fusion®

Her-Inner jouw IK

is een traject waarbij je jezelf weer (meer) met jezelf mag gaan verbinden.
Als eerste op fysiek niveau en vervolgens op diepere lagen als emotioneel, mentaal niveau en zielsniveau. Zeker wanneer ervaringen zijn opgedaan die veel impact op jou hebben gehad bestaat de kans dat je, vaak onbewust, afstand hebt genomen van je fysieke lichaam.

Deze nieuwe dienst is een combinatie van 3 elementen. Elk element heeft van zichzelf al een krachtige (uit)werking maar door deze elementen met elkaar te verbinden ontstaat een intensief en kortdurend traject waarmee blokkades opgeruimd kunnen worden.

De elementen zijn:

Massagetherapie – Sensi® sessie – Soul Body Fusion®

In het traject Her-Inner jouw IK word je uitgenodigd om steeds weer, op zachte wijze, naar jouw blokkades te kijken. Je krijgt de kans om naar bepaalde zaken te kijken zonder dat je hierover hoeft te praten. Het is altijd jouw keus wat je ermee doet: ruim je het op of … ?

Tevens nodig ik je uit om waar te gaan nemen in plaats van te oordelen – beoordelen of te veroordelen.

Het traject Her-Inner jouw IK

De inhoud van het traject bestaat uit 3 elementen waarvan je hieronder een korte beschrijving vindt. Wil je meer informatie over een specifiek element, klik dan op de betreffende kop.

Massagetherapie

Om te beginnen een sessie waarbij je je weer mag gaan verbinden met jezelf. Deze sessie is lichaamsgerichte sessie met een massage. Je kunt een keus maken uit een massage met of zonder olie.

Sensi® sessie

Als tweede volgt een Sensi® sessie om de balans te herstellen waarbij gestart wordt met een meting. Van daaruit wordt de sessie voortgezet.

Hierbij wordt gemeten of er sprake is van gifstoffen in het lichaam, is ontgiften of een allergie meting nodig, zijn remedies nodig en mogen bepaalde processen in gang gezet worden. Gaat het om een aanpassing van voeding omdat er sprake is van een bepaalde allergie of spelen onderliggend thema’s een rol bij jouw klacht(en) of ziekte hebt of is er iets anders aan de hand?

Deze sessie kan online of telefonisch, het is niet nodig om naar de praktijk te komen.

Soul Body Fusion®

21-daagse waarbij je 3 sessies ontvangt om de integratie van de ziel met het lichaam te optimaliseren. Deze sessies ontvang je, in principe, online of telefonisch.

De tweede sessie is 1 week na de eerste sessie. De derde en laatste sessie is twee weken na de tweede sessie.

NEEM CONTACT OP

Adres:
Zutphensestraat 22A
6971 EN  Brummen
Email sturen, klik hier >>
Telefoon: 06 – 181 377 32

SESSIES ZIJN ALLEEN OP AFSPRAAK

Een afspraak maak je het best door een bericht te sturen via:
– signal – whatsapp (06 – 181 377 32)
mail

Logo-YourInnergy