BewustZijn Sessies
Rust laat je hart spreken laat jezelf zien

BewustZijn Sessies

Ruim op waar je last van hebt

Heb je last van zaken die je belemmeren in je dagelijkse doen? Zijn het emoties, gedachten of zaken die je niet kunt verklaren maar die je wel hinderen op juist die momenten dat je het net niet kunt gebruiken?

In een BewustZijn sessie ga je aan de slag met zaken die niet altijd te verklaren zijn of die je had kunnen bedenken. Nee, het zijn vaak zaken die ergens in je OnderBewustZijn zitten en zich uiten als zich een situatie voordoet waardoor jij getriggerd wordt.

In veel gevallen gaat het om ervaringen die op het moment zoveel impact hebben dat je ‘uit je lichaam’ treedt. Je dissocieert (onbewuste reactie) en bent op dat moment de verbinding met jezelf – jouw lichaam – kwijt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan een ongeluk of misbruik. Het maakt dat je op het moment zelf de ‘pijn’ niet hoeft te voelen of zelfs het hele moment niet bewust mee maakt. Onbewust wordt ook deze herinnering ergens opgeslagen.

Stel je voor dat alles in je leven ergens in jou wordt opgeslagen. De mooie en fijne ervaringen die je graag wilt koesteren en de minder fijne en vervelende ervaringen. Die laatste ervaringen worden vaak diep weggestopt of kunnen zo heftig zijn dat het verwerken ervan op dat moment niet mogelijk is. Laat ik dat dan maar even parkeren noemen. Zo af en toe gebeurt er iets waardoor er een parkeerplaats vrij komt maar meestal komt er alleen maar bij. Dat parkeren gaat heel lang goed totdat de parkeerplaats vol is.

Is de maat vol, lees parkeerplaats, dan zou het zomaar kunnen dat je meer behoefte hebt aan rust of ruimte. Dat je sneller geprikkeld bent of zomaar emotioneel wordt. In een BewustZijn sessie gaan we aan de slag met het vrijmaken van parkeerplaatsen zodat je weer ruimte hebt voor nieuwe ervaringen.

Werkwijze

BewustZijn sessies zijn sessies waarbij je niet hoeft te praten over zaken die gebeurt zijn. Het lichaam heeft immers de ervaringen met bijbehorende emoties en gedachten opgeslagen in jouw parkeerplaats. Die parkeerplaats kun je vergelijken met het onderbewust. Je bent je vaak niet (meer) bewust van bepaalde emoties of gedachten die bij een ervaring hoorden. Juist die emoties en/of gedachten kunnen een rol spelen bij iets wel of niet durfen, mogen of juist moeten.

BewustZijn sessies helpen je om de lading, de last van bepaalde zaken af te halen waardoor er weer ruimte ontstaat. Ruimte om dat te doen wat jij het liefst wil.

NEEM CONTACT OP

Adres:
Zutphensestraat 22A
6971 EN  Brummen
Email sturen, klik hier >>
Telefoon: 06 – 181 377 32

SESSIES ZIJN ALLEEN OP AFSPRAAK

Een afspraak maak je het best door een bericht te sturen via:
– signal – whatsapp (06 – 181 377 32)
mail

Logo-YourInnergy