BewustZijn Sessies

BewustZijn Sessies

Ruim op waar je last van hebt


Heb je last van zaken die je belemmeren in je dagelijkse doen? Zijn het emoties, gedachten of zaken die je niet kunt verklaren maar die je wel hinderen op juist die momenten dat je het net niet kunt gebruiken?


In een BewustZijn sessie ga je aan de slag met zaken die niet altijd te verklaren zijn of die je had kunnen bedenken. Nee, het zijn vaak zaken die ergens in je OnderBewustZijn zitten en zich uiten als zich een situatie voordoet waardoor jij getriggerd wordt.


In veel gevallen gaat het om ervaringen die op het moment zoveel impact hebben dat je ‘uit je lichaam’ treedt. Je dissocieert (onbewuste reactie) en bent op dat moment de verbinding met jezelf – jouw lichaam – kwijt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan een ongeluk of misbruik. Het maakt dat je op het moment zelf de ‘pijn’ niet hoeft te voelen of zelfs het hele moment niet bewust mee maakt. Onbewust wordt ook deze herinnering ergens opgeslagen.


Stel je voor dat alles in je leven ergens in jou wordt opgeslagen. De mooie en fijne ervaringen die je graag wilt koesteren en de minder fijne en vervelende ervaringen. Die laatste ervaringen worden vaak diep weggestopt of kunnen zo heftig zijn dat het verwerken ervan op dat moment niet mogelijk is. Laat ik dat dan maar even parkeren noemen. Zo af en toe gebeurt er iets waardoor er een parkeerplaats vrij komt maar meestal komt er alleen maar bij. Dat parkeren gaat heel lang goed totdat de parkeerplaats vol is.


Is de maat vol, lees parkeerplaats, dan zou het zomaar kunnen dat je meer behoefte hebt aan rust of ruimte. Dat je sneller geprikkeld bent of zomaar emotioneel wordt. In een BewustZijn sessie gaan we aan de slag met het vrijmaken van parkeerplaatsen zodat je weer ruimte hebt voor nieuwe ervaringen.


Werkwijze


BewustZijn sessies zijn sessies waarbij je niet hoeft te praten over zaken die gebeurt zijn. Het lichaam heeft immers de ervaringen met bijbehorende emoties en gedachten opgeslagen in jouw parkeerplaats. Die parkeerplaats kun je vergelijken met het onderbewust. Je bent je vaak niet (meer) bewust van bepaalde emoties of gedachten die bij een ervaring hoorden. Juist die emoties en/of gedachten kunnen een rol spelen bij iets wel of niet durfen, mogen of juist moeten.


BewustZijn sessies helpen je om de lading, de last van bepaalde zaken af te halen waardoor er weer ruimte ontstaat. Ruimte om dat te doen wat jij het liefst wil.


SENSI®

Sensi® is een eenvoudige en effectieve manier met als doel de balans te herstellen.


In een sessie wordt met behulp van een biosensor uitgemeten wat je wel of niet nodig hebt op dit moment. Zo wordt gewerkt met verschillende behandelmethoden, wordt gekeken naar voeding en kunnen aanvullende remedies worden geadviseerd ter ondersteuning van jouw proces.


Sensi® sessies zijn voor iedereen die last heeft van fysieke, emotionele, mentale of spirituele klachten. Sensi® wordt ingezet om balans te krijgen in je eigen systeem en is erop gericht om jou, als mens, in zijn totaliteit te behandelen.


Sensi® wordt onder andere gebruikt om:  • Gifstoffen weg te halen en/of te ontgiften, eventueel ondersteunt met remedies

  • Stoppen met het toevoegen van gifstoffen middels een allergiemeting of voedingsplan

  • Oorzaken weg te nemen, onder andere door de inzet van remedies

  • Direct op gang brengen van een proces met behulp van massagetechnieken en het vrijmaken van emoties


Metenschap

De biosensor is een onmisbaar apparaat tijdens een sessie. Gedurende een sessie wordt uitgemeten of een bepaalde stap wel of niet nodig is.


Voeding

De biosensor wordt ook ingezet om allergieën of voedingsintoleranties te meten. Mocht het nodig zijn dan kan een voedingsplan worden geadviseerd.

Een tijdelijk dieet kan in een aantal gevallen nodig zijn.


Remedies

Het streven is om het aantal Sensi® sessie tot een minimum te beperken. In een sessie wordt gelijk een proces in gang gezet en het kan nodig zijn om tussen sessies in remedies te gebruiken. Hierdoor worden processen versneld en ontstaat inzicht in het probleem.

Je werkt dus en aan je klacht en aan het achterliggende thema van een klacht.


Drukpuntmassage

Met het uitoefenen van druk op bepaalde op meridianen (energiebanen) wordt extra gewerkt op achterliggende thema’s die van invloed kunnen zijn.Sensi Integratie Protocol

Dit protocol wordt onder andere gebruikt om beenlengteverschil uit te meten. Het omvat echter veel meer. Zo is het een snelle methode om jou een transformatie-proces in te laten gaan. De wervelkolom wordt rechtgezet, chakra’s uitgelijnd en meer.

De praktijk wijst uit dat SIP veel met je kan doen en een Sensi® sessie is vaak korter en sneller omdat dit protocol zo effectief is.


 


MASSAGE

Massagetherapie, geef aandacht aan je lichaam. Wees zuinig op je lichaam, geef het de zorg die het verdient. Je mag er immers je hele leven mee doen


Massage, inmiddels al lang geen luxe meer. Juist door de hectiek waar je dagelijks mee te maken kunt hebben kan spanning zich onbewust opstapelen in je lichaam. Het aantal prikkels en indrukken die dagelijks op je af komen is onvoorstelbaar. Je begrijpt dat ons systeem dan ook veel te verduren krijgt en hoe jij hiermee om gaat is aan jou.


Massage is van oudsher al een manier om te helen. En zelf doe je hier waarschijnlijk onbewust al aan. Want wat doe je als je je stoot? Dan leg je je handen op de zere plek waardoor je al een vorm van heling aan jezelf geeft. Aandacht geven, aanraking en contact maken. Het lijkt soms zo eenvoudig en simpel terwijl de uitwerking zo bijzonder kan zijn.


Life is Being Touched

Mijn stelling die al jaren op mijn visitekaartjes en website staat. Leven is (aan)geraakt worden. In welke vorm dan ook. Je doet allerlei ervaringen op gedurende je leven. Ervaringen waar je door geraakt kunt worden. Die je pijn kunnen doen, je kunnen kwetsen of gewoon blij maken. In het eerste geval is een natuurlijke reactie dat je je terug trekt, dat je onbewust spanning opbouwt. Niet alleen fysiek maar ook op andere niveaus, emotioneel of mentaal waardoor je op een gegeven moment letterlijk kunt vastlopen. Massage of massagetherapie kan dan een mogelijkheid zijn om dat wat vast zit los te maken waardoor je weer ruimte krijgt.


Kies je voor een bepaalde massagevorm dan kan ik gedurende de sessie alsnog elementen van andere vormen toevoegen. Ik volg hierin mijn gevoel en kan dit niet van te voren aangeven. Het is iets wat gewoon gebeurd.


Massagevormen bij YourInnergy


Thaise yogamassage


60 – 90 – 120 minuten – gekleed in makkelijk zittende kleding op een mat

Combinatie van toepassen van druk, acupressuur (drukpunten) en stek geven. Activerend en Ontspannend.


Massagetherapie


30 – 60 minuten – op een massagetafel en vaak met olie

Combinatie van verschillende technieken waaronder: triggerpointbehandeling – deep tissue – cupping – bindweefsel


Ontspanningsmassage


30 – 60 – 90 minuten – met olie op een massagetafel

Massage ter ontspanning, met aanpak van eventueel aanwezige spanningsgebieden of spierknopen


Intuïtieve massage


60 – 90 minuten – met olie op een massagetafel

Zachte helende massage waarbij jouw lichaam mijn ‘routekaart’ is


Massage bij kanker


Zachte massage ter ontspanning. De tijdsduur is altijd aangepast aan de situatie van wat op dat moment mogelijk is.

Toestemming van je (huis)arts geadviseerd!


Stoelmassage


30 minuten

Over de kleding heen, met name aandacht voor (klachten aan) nek, schouders en rug. Je zit op een speciale stoelmassagestoel.


Access Bars


60 minuten

Over de kleding heen. De Access Bars zijn punten op het hoofd die staan voor bepaalde thema’s in ons leven. Het aanraken van deze 32 Bars (energiepunten) zorgt voor ontlading van belemmerende gedachten over deze thema’s.


SOUL BODY FUSION®

Het proces van meer integratie van de ziel in het lichaam


Soul Body Fusion® helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht. Het is een eenvoudige en krachtige energetische techniek, die direct werkt en op een rustige manier diep doordringt in je systeem.


De ziel is de verbinding met de oorsprong, de kracht vanuit een Universele Bron of hoe je deze wilt noemen. Wanneer lichaam en ziel goed op elkaar zijn afgestemd gaat alles bijna als vanzelf. De energetische frequentie van ziel en lichaam lopen synchroon en je voelt mogelijk zelfs de volledige kracht en aanwezigheid van je geest.


Bij veel mensen is het echter zo dat lichaam en geest niet goed op elkaar zijn afgestemd. Je bent jezelf kwijtgeraakt door trauma’s, teleurstellingen en misschien voel je je niet eens goed met jezelf verbonden. Soul Body Fusion® is een eenvoudig en veilig proces dat je op jezelf en/of anderen kunt toepassen. Een betere integratie van de ziel met het lichaam zorgt ervoor dat het lichaam op celniveau opnieuw verbonden wordt met de hoogst mogelijke trillingsfrequentie waarbij de veranderingen blijvend zijn.


Na een Soul Body Fusion® sessie

Eén van de meest gehoorde opmerkingen is dat mensen zich beter met zichzelf verbonden voelen en vrijwel niet meer geraakt worden door wat om hen heen gebeurd. Daarnaast kunnen oude trauma’s loskomen en echt opgelost worden.


VITALIZERS

Voor vitaal water en gevitaliseerde lucht


Water en lucht. Beiden essentieel voor het leven en een belangrijke factor in een gezond(er) leven. Zeker in onze maatschappij waarin je je mag afvragen wat de kwaliteit van jouw drinkwater is. Een waterzuiveringsmaatschappij reinigt het water maar hoe zit het met de energiewaarde (voedingswaarde) van water? Zomaar een vraag die ik me lang terug eens stelde. Ik kwam toen in contact met iemand die iets deed en nog steeds doet, met vitalizers. Vanaf dat moment kreeg ik een andere kijk op de water en de energiewaarde van water.


Mijn gedachte is dat ons lichaam functioneert als één groot filter. Je neemt dingen tot je en onze organen halen eruit wat ze kunnen gebruiken, de rest wordt opgeslagen of afgevoerd. Is het lichaam in balans dan is er een optimale werking van organen en alle bijbehorende systemen. Een disbalans zorgt voor schommelingen waardoor een optimaal functioneren lastiger is, het lichaam moet harder werken. Op termijn kunnen hierdoor allerlei problemen en/of klachten ontstaan.


Balans


Mijns inziens is het zo dat in de kern alles een bepaalde energetische waarde heeft, ook wel trillingsfrequentie genoemd. Zit je goed ‘in je vel’ dan heb je een goede doorstroming van (levens)energie, je hebt zin en energie om van alles te doen. Je voelt je alsof je heel de wereld aankunt. Denk maar eens aan de tijd dat je verliefd was, of misschien nog steeds bent. Ben je uit balans en zit je minder goed in je vel dan is je energiestroom minder en lager. Men voelt zich vaak zwaar(moedig), futloos en niet fit, kortom de energetische waarde, de trillingsfrequentie is verlaagd.


Met andere woorden: hoe hoger je trillingsfrequentie hoe beter je je voelt.


Het herstellen van balans is op veel manieren mogelijk. Eén van de manieren is vitaal water te drinken. Van binnenuit worden waterhuishouding, organen en andere systemen voorzien van water met een hoge energetische trillingsfrequentie.


Van nature is het zo dat hogere energie een bepaalde aantrekkingskracht heeft, lagere energie wordt als vanzelf opgewaardeerd. Dit is ook met mensen zo. Let maar eens op, zit je zelf heel goed in je energie, je voelt je goed dan zul je vaker mensen aantrekken die minder goed in hun vel zitten. Misschien zullen deze mensen zelfs hun problemen en/of vraagstukken bij je neerleggen. Als je dit herkent ga dan eens na hoe jij je daarna voelt, leeg gezogen, moe?


Vitalizer


Kort en eenvoudig gezegd optimaliseert een vitalizer de energetische waarde van dat wat door de vitalizer gaat. Mijn ervaring is alleen het vasthouden van een vitalizer al iets doet. Ik voel dat er iets in mijn lichaam gebeurd maar heb hier niet direct woorden voor. Het is een gevoel van beter verbonden zijn, geaard. Iemand die al langer met vitalizers werkt vertelde dat met het vasthouden van een vitalizer al invloed uitgeoefend wordt op je waterhuishouding. Begrijpelijk als je er vanuit gaat dat de huid als ons grootste orgaan wordt gezien. Al met al een bijzonder apparaat, zo’n vitalizer.


Ik bied verschillende vitalizers aan. Van een klein model – kraanvitalizer – dat op de meeste kranen gemonteerd kan worden met de meegeleverde koppelingen. Je hebt hierbij geen gereedschap of ingewikkelde montage nodig. Deze vitalizer is tevens gemakkelijk mee te nemen op reis of vakantie.

Een ander model kan op de douche – douchevitalizer – gemonteerd worden zodat je kunt douchen met gevitaliseerd water. De ervaring daarvan is dat met name mensen met huidproblemen hier veel baat bij hebben. Wist je trouwens dat de huid ook wel eens wordt gezien als een orgaan en dat het hiermee gelijk ons grootste orgaan is?

Tot slot zou je kunnen kiezen voor een groter en zwaarder, met schelpenkalk gevuld, model vitalizer – 1-duims Massa vitalizer – , deze monteer je het best direct achter de watermeter. Overal waar je water gebruikt in huis, bedrijf of praktijk heb je de beschikking over gevitaliseerd water.


Energetische plaat


Naast vitalizers biedt ik 2 types energetische platen aan: een ‘gewone’ uitvoering of een ‘5G-uitvoering’. Beide platen hebben een diameter van 30 cm. De 5G uitvoering bestaat uit twee platen waardoor deze aanzienlijk zwaarder en krachtiger is dan de ‘gewone’ uitvoering. Energetische platen worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals:  • Ga erop staan of zitten voor een betere balans en aarding

  • Stralingsbelasting wordt geneutraliseerd. Denk aan je mobiele telefoon, horloge, router, laptop enz.

  • Voel je je moe als je met een computer werkt? Plaats een energetische plaat onder het toetsenbord of onder een laptop en kijk wat het effect is

  • In de koelkast, onder een fruitschaal. Merk op wat er gebeurt met de houdbaarheid van de producten


Tot slot


Zowel voor de vitalizers als voor de energetische platen geld dat je deze eenmalig aanschaft. Je hoeft niets toe te voegen, te wisselen of te vervangen. De energetische platen zou je zelfs kunnen beschilderen als je dat leuk vindt. Om op te hangen kun je een speciale beugel bestellen of zelf een constructie bedenken. Boor je echter een gat in een energetische plaat dan verliest deze haar werking!


Ik zal ongetwijfeld nog iets vergeten zijn te vermelden. Voor mij blijft het bijzonder vinden hoe een ogenschijnlijk eenvoudig iets als een vitalizer of energetische plaat werkt. Inmiddels ben ik me ervan bewust dat dingen soms niet uit te leggen zijn en het een kwestie van voelen en ervaren is. Je blijven verwonderen over wat mogelijk is.


NEEM CONTACT OP

Adres:
Zutphensestraat 22A
6971 EN  Brummen
Email sturen, klik hier >>
Telefoon: 06 – 181 377 32

SESSIES ZIJN ALLEEN OP AFSPRAAK

Een afspraak maak je het best door een bericht te sturen via:
– signal – whatsapp (06 – 181 377 32)
mail

Logo-YourInnergy
Copyright© YourInnergy