Feal & Heal

Feal & Heal

Wat krijg je?

Je ontvangt een aantal sessies waarbij je allereerst (weer) ‘in je lijf’ gebracht wordt.

Is dat nodig dan? Ja, ik ben van mening van wel. Zeker als je bij jezelf merkt dat je gedurende een dag moe wordt of misschien zelfs al moe bent terwijl je net wakker bent.
Ga maar eens bij jezelf na hoeveel prikkels en indrukken je op elk moment van de dag krijgt. Prikkels die je krijgt via je telefoon, computer, media of op welke manier dan ook. Misschien sta je de hele dag wel ‘aan’ waardoor je eigenlijk in een constante staat van paraatheid bent. Een massage is een uitnodiging om weer bij jezelf te komen, in je lichaam te ‘landen’ door aangeraakt te worden.

Vraag jezelf eens af of en zo ja hoeveel ruimte jij hebt of neemt om al die indrukken te kunnen verwerken?

Eerste sessie: Massage

Vandaar dat de eerste sessie een massage is. Je kunt kiezen of je een massage met of zonder olie wilt ontvangen. Met olie is op een massagetafel en zonder olie is op een mat (Thaise yogamassage). Bij de massage op een mat draag je gemakkelijk zittende kleding, bij voorkeur zonder ritsen. Een joggingbroek en shirt is prima.

Bij een massage wordt je aangeraakt wat je dichter bij jezelf brengt.

Meer lezen over Massage? Kijk hier >>

Tweede sessie: BewustZijns sessie

De tweede sessie is een BewustZijns sessie. Hier waarin we aan de slag gaan met onderliggende lagen. Misschien heb jij last van emoties op ongewenste momenten, wil je inzicht in bepaalde gedachten of gedrag of anderszins. In BewustZijns sessies ga ik ‘in gesprek‘ met jouw lichaam en onderbewuste. Door vragen te stellen geeft jouw lichaam automatisch een reactie en is het een kwestie van doorvragen totdat de kern is bereikt waardoor iets opgeruimd en opgelost kan worden.

Meer lezen over BewustZijns sessie? Kijk hier >>

Sessie drie tot en met vijf: Soul Body Fusion®

In de eerste sessie heb je weer verbinding gemaakt met jezelf. In de tweede sessie konden onderliggende zaken worden opgeruimd en de afrondende drie sessies helpen om geest (ziel) en lichaam optimaal met elkaar te verbinden. Soul Body Fusion®, als je dit vertaalt betekent het de fusie of samensmelting tussen ziel en lichaam. Je verstevigt de verbinding tussen geest en lichaam.

Meer lezen over Soul Body Fusion®, kijk hier >>

Praktisch

De massage ontvang je, net als de BewustZijns sessie bij mij in de praktijk.
De Soul Body Fusion® sessies geef ik, bij voorkeur, online. Dit kan telefonisch of via Zoom.

Jouw investering voor dit hele traject is € 225,- (in plaats van € 251,-).

Aanmelden voor, of een vraag stellen over het Feel & Heal traject doe je het best via onderstaand formulier.  [f12_captcha f12_captcha-817 captcha:honey]

  NEEM CONTACT OP

  Adres:
  Zutphensestraat 22A
  6971 EN  Brummen
  Email sturen, klik hier >>
  Telefoon: 06 – 181 377 32

  SESSIES ZIJN ALLEEN OP AFSPRAAK

  Een afspraak maak je het best door een bericht te sturen via:
  – signal – whatsapp (06 – 181 377 32)
  mail

  Logo-YourInnergy