logo YourInnergy

DAT WIST IK HELEMAAL NIET?

'Goh, dat dit ook door jou wordt gedaan... wat leuk. Zou je eens over moeten vertellen...' Zo hoorde ik de afgelopen maanden van meerdere mensen.
Tja, deze paar woorden hebben mij aan het denken gezet. In deze nieuwsbrief daarom (weer) aandacht voor wat ik je te bieden heb met mijn aanbod.


Veel leesplezier.
Hartelijke groet,
Astrid van der Does
YourInnergy
Add date to my calendar >
YourInnergy van rups naar vlinder
En aandacht voor iets waar ik me over verbaasde... Je vindt dit onderin deze nieuwsbrief
Hallo Dikkie,

Veel mensen kennen mij vooral omdat ik massages geef. Maar wist je dat ik ook begeleiding bied als je inzicht wil hebben in oorzaken bij bijvoorbeeld terugkerende klachten? Of dat het mogelijk is om te kijken wat een 'ziekte' en/of allergie jou kan vertellen? Dat je misschien juist met onderliggende thema's aan de gang mag gaan...
Bijzonder genoeg zijn er mensen bij mij geweest die via via komen omdat ik dingen voor elkaar heb gekregen waarvan gezegd werd dat het niet kan. Nu kan ik -durf ik inmiddels te zeggen- best wel wat maar ik kan er niet voor zorgen dat jouw lichaam ineens geneest van... noem het maar. Mijn rol zie ik meer als begeleider, uitnodigend om iets in jou te openen. Veelal gebeurd dat 'openen' op onbewust niveau en heb je niet eens in de gaten dat er iets in jou is veranderd. En dan, ineens na een tijdje, merk je dat 'het' anders voelt... dat is dan zo'n magisch moment waarin er iets is opgeruimd en je meer ruimte of lichtheid kunt ervaren. De lading -vaak negatieve emotie en/of gedachte- aan een bepaalde situatie is eraf.
Mooi toch want in mijn beleving gaat het in het leven om ervaringen opdoen. En ja, daar zijn ervaringen bij die als positief en/of negatief beschouwd kunnen worden. Het is aan een ieder om te kijken hoe je met een situatie om gaat. En soms heb je nu eenmaal wat hulp en/of begeleiding nodig om iets van een andere kant te bekijken. Dat heet ook Samen doen!
Als het nodig is wil en kan ik je begeleiden en lopen we even een tijdje samen...

Het aanbod van YourInnergy omvat

YourInnergy afbeelding wenteltrap coaching
op verschillende niveaus:
fysiek, emotioneel, mentaal en/of spiritueel.
YourInnergy massage afbeelding
vanuit een meer fysieke en lichaamsgerichte benadering
YourInnergy training cvr
of vind je het leuk(er) om zelf te leren en te mogen ervaren
Er staan overigens weer nieuwe workshops gepland voor de komende maanden. Leuk om te weten dat ik ook naar jou toe kan komen voor het geven van een workshop. Jij zorgt dan voor een locatie (kan ook bij jou thuis), koffie/thee etc, en voldoende deelnemers. Ik verzorg de workshop.
Kijk bij Workshop of stuur me een mail voor meer informatie of de mogelijkheden.

De 'filosoof' in jou

Een uitnodiging aan mijn vrouwelijke lezers. Na afloop van een sessie drinken we vaak nog iets en regelmatig krijg ik de vraag of het niet mogelijk is om met 'gelijkgestemden' te praten/filosoferen over het leven. Meer de diepte in over bepaalde thema's die spelen of die in zo'n gesprek aangeraakt mogen worden.
Zonder verplichtingen, open minded en we zien wel hoe het loopt.
Nu hou ik daar zelf ook wel van en heb ik gezegd dat ik dat wel wil organiseren als daar behoefte aan is. Bij deze de uitnodiging.
Zou jij het leuk vinden om 'je horizon' te verbreden, andere inzichten te ontvangen en/of jou visie te delen met andere vrouwen over thema's als gezondheid, spiritualiteit of wat jou bezighoudt?
Als jouw antwoord JA is stuur me dan een mail.
Ik verzamel de namen en e-mailadressen zodat we een datum en tijd kunnen afspreken.

Waar ik me over verbaasde

In de laatste nieuwsbrief vroeg ik of je iemand anders een massage gunde. Uit alle aanmeldingen zou ik 1 iemand kiezen en hem/haar een massage geven. Gewoon omdat het kan. Daar is echt helemaal niemand voor aangemeld???
Hoe kan dat? Dus bij deze nogmaals de vraag:

Wie gun jij een massage?

Meld deze persoon bij mij aan door een mail te sturen met de naam, het emailadres en telefoonnummer van deze persoon en de reden waarom jij deze persoon een massage bij mij in de praktijk gunt.
Service-Massage-1-groene handdoeken massageolie

Tot slot

Hou ik ervan om mensen te 'prikkelen' met artikelen of teksten. Meestal zijn dit berichten die gebaseerd zijn op wat ik in mijn praktijk hoor. Naar aanleiding daarvan probeer ik andere visies of inzichten te geven. Gewoon om je ook eens op een andere manier naar iets te laten kijken. Wie weet helpt het je op weg of geeft het je een 'anker'. De laatste twee berichten vind je hieronder.

Het vrouwelijk bekken

Verbinding, Kracht en Balans De diepgaande Wijsheid van het Vrouwelijk Bekken In het complexe en toch prachtige harmonieuze systeem van het vrouwelijk lichaam, is het bekkengebied een centrum van kracht, vitaliteit en diepe wijsheid. Voor veel vrouwen is het echter ook een bron van mysterie, kracht en soms zelfs uitdagingen. Het kan echter ook een nog min of meer onontgonnen …

lees meer
YourInnergy vrouwelijk bekken

Focus

YourInnergy focus
Zie het als de uil op de foto hierboven. De uil ziet een prooi en blijft zich hierop concentreren. Doet hij dat niet dan is de prooi verdwenen en heeft de uil geen succes en moet hij zich opnieuw concentreren op een prooi. Focus: een 'geheim wapen' voor productiviteit en succes In een wereld die constant gevuld is met afleidingen, …

lees meer
Een oplettende lezer heeft inmiddels misschien gemerkt dat deze nieuwsbrief in een ander mailprogramma is geschreven. Het is dan ook soms nog even zoeken wat waar zit dus het kan zijn dat het er anders uitziet dan je gewend bent. Of dat je nog een keer jouw abonnement dient te bevestigen. Mijn excuus hiervoor.
facebook instagram 
FarmersMarket-Bottom
Email Marketing Powered by MailPoet